Polyclinic AVITUM

poliklinika icon

Vodeća poliklinika za internu medicinu i dijalizu

O poliklinici

Poliklinika za internu medicinu i dijalizu B. Braun AVITUM osnovana je 1998. godine i bila je smještena na zagrebačkom Ksaveru. Poliklinika je dio međunarodnog lanca dijaliza B. Braun AVITUM, koji je osnovala svjetski poznata tvrtka B. Braun iz njemačkog Melsungena. Njezini vlasnici u Hrvatskoj su koncern B. Braun AVITUM i MEDILAB ONE d.o.o., zastupnik i distributer B. Braun AVITUMA za Republiku Hrvatsku. Tvrtka B. Braun AVITUM svoje iskustvo u području dijalize stječe već desetljećima, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj, pa je tako dijaliza Sisak nedavno proslavila 25-godišnjicu svog postojanja i rada s aparatima tvrtke B. Braun AVITUM. Tijekom godina pokazala se potreba za većim prostorom i novim lokacijama kako bi poliklinika bila što dostupnija pacijentima. Danas poliklinika radi na dvije lokacije: u Hondlovoj 2/11 u Maksimiru te u Oreškovićevoj 20a u Sloboštini.

Pogledaj lokacije

Kvaliteta

Centri su opremljeni najsuvremenijim Dialog+ aparatima za dijalizu renomiranog svjetskog proizvođača tvrtke B. Braun AVITUM. Kod postupka dijalize koriste se visokokvalitetni filteri tvrtke B. Braun AVITUM iz Melsungena. U centrima se primjenjuju i HDF postupci dijalize. 

productproduct

Stručan medicinski tim svakodnevno se brine o 130-ak bolesnika na programu liječenja dijalizom. Od 2002. godine centri primjenjuju i održavaju sustav upravljanja kvalitetom u skladu s međunarodno priznatim normama ISO 9001, Dobre prakse u dijalizi – GDP i IEC/TR 62653.

Usluga

Kako bi se pacijenti osjećali što ugodnije, novi su prostori vrhunski uređeni, imaju prostrane dvorane s najnovijim aparatima za dijalizu, udobne fotelje koje pacijenti sami podešavaju daljinskim upravljačem, a o njima se brine stručno i uslužno osoblje. Poliklinika B. Braun AVITUM privući će vas svojim vanjskim i unutarnjim modernističkim izgledom. Staklena zgrada pruža obilje svjetla, a okružena je drvećem pa se stječe dojam da ste u prirodi, a ne u bolnici. Tijekom dijalize pacijenti mogu gledati televizor, slušati glazbu, čitati novine ili naprosto drijemati. Uz sve navedeno, poliklinika se može pohvaliti i ISO certifikatom, a ima i ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje. U njoj se dijalizira 130 pacijenata u tri smjene, šest dana u tjednu, o kojima se brinu četiri liječnika i 15 medicinskih sestara. Voditelj Poliklinike je prim. dr. Sigmund Thune, specijalist internist, jedan od osnivača Centra za dijalizu Klinike za urologiju, današnjeg Zavoda za dijalizu KBC-a Zagreb. Njegovo znanje i iskustvo stečeno dugogodišnjim radom s dijaliziranim pacijentima te bogato iskustvo ostalog medicinskog osoblja daju dodatnu sigurnost pacijentima. Edukacija novog osoblja provodi se u suradnji sa Zavodom za dijalizu KBC-a Zagreb i drugim zdravstvenim ustanovama, a prije rada s pacijentima moraju proći četveromjesečno usavršavanje u Zavodu te rad pod nadzorom u poliklinici. Ukratko, strogo postavljeni standardi kontroliraju se svakodnevno!

turisticka dijaliza

TURISTIČKA DIJALIZA

Rezervirajte termin dijalize za vrijeme boravka u Hrvatskoj.

Neophodna dokumentacija

Lokacije

Maksimir

Hondlova 2/11

10 000 ZagrebTEL: 00385 / 1 / 2399 290

FAX: 00385 / 1 / 2399 299

E-MAIL: avitum@avitum.hr
Novi Zagreb

Oreškovićeva 20A

10 000 ZagrebTEL: 00385 / 1 / 6605 241

FAX: 00385 / 1 / 6605 243

E-MAIL: avitum@avitum.hr