Main image

Glukoteka

Događanja

2020
09 - 10 11

Međunarodni kongres i izložba – dijabetička zaštita

Kongres

Bangkok, Tajland

Serija Expo izložbi sa sličnom tematikom.

23 - 25 10

Godišnji sastanak HDED HLZ 2020., Crikvenica

Konferencija

Crikvenica, Hrvatska

Godišnji sastanak Hrvatskog društva za endokrinologiju i dijabetologiju održati će se od 23. do 25. listopada 2020.  u Crikvenici.   

22 - 23 10

3. međunarodna konferencija dijabetes i metabolizam kolesterola

Konferencija

Helsinki, Finska

Kao glavna tema izdvaja se „Trenutna istraživanja, liječenje i preventiva dijabetesa i metaboličkih bolesti“ koja se u osnovi usredotočuje na najnovija dostignuća u liječenju različitih metaboličkih bolesti čiji bi uzrok mogle biti endokrinološke i dijabetičke komplikacije.

14 - 15 10

Svjetski kongres endokrinologije i dijabetesa

Kongres

Rim, Italija

Svjetski kongres za endokrinologiju i dijabetes tijekom 14. i 15. listopada 2020. u Rimu, ima naglasak na temu "Nove inovacije, smjernice i eksperimentalni pristupi u endokrinološkim poremećajima i dijabetesu".

07 - 08 10

15. međunarodna konferencija endokrinologije i metaboličkih poremećaja

Konferencija

Beč, Austrija

Konferencija okuplja stručnjake, vodeće istraživače, znanstvenike, endokrinologe, dijabetologe, liječnike, medicinske sestre i druge kako bi razmijenili ideje o najnovijim tehnologijama vezanim za endokrinologiju i dijabetes.

07 - 08 10

Međunarodna konferencija o dijabetesu

Konferencija

Barcelona, Španjolska

Cilj međunarodne konferencije je pružiti priliku za razmjenu znanja, stručnosti i umrežavanja između medicinskih i industrijskih stručnjaka na području dijabetesa, endokrinologije, hipertenzije i pretilosti. Ove godišnje konferencije okupljaju eminentne znanstvenike, kliničare, kirurge, liječnike, mlade istraživače, industrijske delegate i talentirane studentske skupine u području dijabetesa i endokrinologije pod jednim krovom kako bi se ubrzalo buduće istraživanje.

cta image

Najčešća pitanja

Imate pitanje? Provjerite bazu najčešćih pitanja o našim proizvodima i uslugama.

Saznaj više