Main image

Pitajte liječnika

Postavite svoje pitanje liječnicima. Odgovor ćemo Vam poslati putem Email-a, a Vaši osobni podatci ostaju strogo povjerljivi. U slučaju da na našoj internetskoj stranici objavimo Vaše pitanje i naš odgovor, Vaše osobne podatke ne objavljujemo, kao i bilo koje druge podatke temeljem kojih Vas se može potencijalno identificirati.

Spol
- Odaberi iz liste -
- Odaberi iz liste -

MEDILAB ONE obrađuje Vaše gore tražene osobne podatke u svrhu pružanja odgovora na Vaš upit. Više informacija o tome kako MEDILAB ONE prikuplja, obrađuje i štiti osobne podatke te koja prava možete ostvariti u odnosu na obradu Vaših osobnih podataka, možete saznati u Općoj obavijesti o obradi osobnih podataka


Sadržaji na i u vezi naše internetske stranice (što uključuje savjete i odgovore na Vaša pitanja), služe isključivo kao općeniti podatci (informacije) te u informativne svrhe. Isti nikako nisu zamjena za savjete, dijagnozu ili liječenje Vašeg liječnika. Vaše oslanjanje na predmetne sadržaje, odnosno pružene savjete i / ili odgovore na Vaša pitanja, isključivo je na vlastiti rizik te ne stvara nikakav odnos pacijent – liječnik između Vas i MEDILAB ONE-a ili bilo koje treće strane. Detaljnije informacije pročitajte u Uvjetima korištenja internetske stranice.