Novosti

„Dobar tim“ - Motivacijska kampanja tvrtke MEDILAB ONE - izvukli smo dobitnike!

article image

Novost

studeni 14, 2022 13:59

Na današnji dan, 14. 11. obilježavamo Svjetski dan šećerne bolesti i tim povodom objavljujemo dobitnike naše nagradne igre.

Dijabetes je rastući globalni zdravstveni problem koji znatno utječe na trajanje i kvalitetu života oboljelih osoba te kvalitetu života obitelji u cjelini. Osim toga, troškovi uzrokovani liječenjem posljedica šećerne bolesti veliko su opterećenje za proračun. Uspjesi liječenja oboljelih uvelike ovise o motivaciji i podršci okoline. Za većinu, motivacija je veća na početku bolesti ili nakon pojave neželjenih posljedica i nerijetko s vremenom opada.

„Prepoznavši važnost destigmatizacije bolesti, trajne edukacije i motivacije bolesnika, tvrtka Medilab One krenula je sa šestomjesečnom kampanjom „Dobar tim“ kroz koju nastojimo pomoći liječnicima potaknuti osobe sa šećernom bolešću da se proaktivno okrenu svom zdravlju, poboljšaju regulaciju bolesti i nastave pozitivno gledati u budućnost. S ciljem pružanja podrške zdravstvenom sustavu u obliku dostupne samokontrole, edukacije te motivacije, nagrađujemo dobru regulaciju šećerne bolesti. Nagradama za cijelu obitelj koje potiču na aktivan način života koje bolesnici mogu ostvariti prilagodbom ponašanja  i suradnjom sa svojim liječnikom, a sve s ciljem dosizanja zadovoljavajuće regulacije šećerne bolesti, naglašavamo da do uspjeha možemo doći jedino svi zajedno kao „Dobar tim“- izjavila je mr.sc. Martiana Džepina, direktorica MedilabOne.

 

Procjenu dobre regulacije šećerne bolesti ocjenjivali smo kroz aplikaciju za praćenje šećerne bolesti koja se povezuje s glukometrom CONTOUR®NEXT. Svim zainteresiranim osobama sa šećernom bolešću koje nemaju navedeni glukometar, osigurali smo besplatno set koji sadrži i sav potreban potrošni materijal. Uz pomoć specijalista dijabetologa i sestara edukatora na našoj besplatnoj savjetodavnoj liniji Glukofon omogućili smo svakome tko ima nedoumica o tome kako postići bolju regulaciju glikemije svakodnevno dobivanje savjeta. Čitavu kampanju smo komunicirali kroz edukativne članke na web portalima, kroz digitalne kanale i radio.

Duboko vjerujemo da smo ovim sveobuhvatnim pristupom i zajedničkim djelovanjem pomogli bolesnicima sa šećernom bolešću pronaći onu mjeru koja im je potrebna za svakodnevne pozitivne pomake u regulaciji šećerne bolesti.

 

Na današnji dan, 14. 11. obilježavamo Svjetski dan šećerne bolesti i tim povodom objavljujemo dobitnike naše nagradne igre:

 

1.glavna nagrada

Marinko Zubac

Dvodnevni obiteljski odmor u Nassfeldu, u Austriji. Uključuje smještaj za četiri osobe u hotelu 4* Franz Ferdinand na bazi polupansiona i četiri dvodnevne skijaške karte, odnosno mogućnost odabira druge aktivnosti kao zamjenu za skijaške karte u jednakoj vrijednosti. Vrijednost nagrade je 8.000 kn odnosno 1.061,78 € (stopa konverzije kune u euro po središnjem paritetu 1 euro = 7,53450 kuna).

 

2. nagrada

Zvonimir Galić

Opuštajući odmor u Svetom Martinu na Muri. Vikend paket za četiri osobe. Uključuje smještaj u hotelu Spa Golfer na bazi polupansiona te neograničeno kupanje u termo-mineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life koji petkom, subotom i dan prije praznika omogućuje noćno kupanje do 24 h. Vrijednost nagrade je 4.400 kn odnosno 583,98 € (stopa konverzije kune u euro po središnjem paritetu 1 euro = 7,53450 kuna).

 

3. nagrada

Zorica Šuica

Opuštajući odmor u Svetom Martinu na Muri. Vikend paket za dvije osobe. Uključuje smještaj u hotelu Spa Golfer na bazi polupansiona te neograničeno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life koji petkom, subotom i dan prije praznika omogućuje noćno kupanje do 24 h. Vrijednost nagrade je 2.200 kn odnosno 291,99 € (stopa konverzije kune u euro po središnjem paritetu 1 euro = 7,53450 kuna).

 

Za sve osobe sa šećernom bolešću najvažnija nagrada je dobra kontrola glukoze u krvi, no kako bi dodatno razveselili i one koje im unutar obitelji svakodnevno pružaju podršku, nagrade uključuju odmor za cijeli tim.

Čestitamo sretnim dobitnicima, a ujedno zahvaljujemo i svim sudionicima nagradne igre koji su prepoznali životan karakter ove kampanje.

 

S obzirom na to da smo ovom kampanjom nastojali podići svijest i pomoći u pronalasku one mjere koja je potrebna za miran i siguran život osoba sa šećernom bolešću, ova kampanja za nas i nema svoj završetak. Ona je ujedno i misija tvrtke Medilab One od njenog samog osnutka.“

cta image

Najčešća pitanja

Imate pitanje? Provjerite bazu najčešćih pitanja o našim proizvodima i uslugama.

Saznaj više