Novosti

Donacija mobilnih kućica stanovnicima Banovine

article image

Društvena odgovornost

siječanj 25, 2021 07:45

Dok su nam misli i sredstva prethodnih godina bile usmjerene na one najmlađe kojima je pomoć bila potrebna, razorni potres u Banovini na samom kraju teške nam 2020. godine usmjerio nas je prema ljudima koji su ostali bez osnovnih životnih uvjeta.

U ovim nepredvidivim vremenima i okolnostima,  zajedništvo i solidarnost daju nam snagu, ali i spoznaju da su temelj na kojima možemo pobijediti svaki životni izazov.

 

Vođeni tom misli MEDILAB ONE zajedno s našom matičnom tvrtkom MEDiLAB donirali su tri potpuno opremljene mobilne kućice za obitelji koje su ostale bez svojih domova nakon razornog potresa na području Banovine. Prva kućica je već 31.12.2020. postala privremeni dom jedne obitelji, a druge dvije dostavljene su nedugo zatim. U okolnostima kad se tlo pod nogama narednih dana ne smiruje, hrabrost tih ljudi životna je priča koju čovjek ne zaboravi.

 

Iznimno smo ponosni na sve naše zaposlenike koji su se na razne načine kao samostalni volonteri uključili, pomagali, ali i dalje pomažu ljudima s područja pogođenih potresom.

 

Svim obiteljima s potresom pogođenih područja želimo da što prije nađu svoj mir u toplini svoje zajednice i vjeru u bolje sutra!

 

 

cta image

Najčešća pitanja

Imate pitanje? Provjerite bazu najčešćih pitanja o našim proizvodima i uslugama.

Saznaj više