Novosti

Volimo pomagati našim najmanjima

article image

Društvena odgovornost

kolovoz 11, 2020 08:28

Svjesni istinskog značenja našeg slogana „Život u pravoj mjeri“ odnosno misije koja iz njega proizlazi, mi u MEDILAB ONE vjerujemo kako svojim načelima i naporima zaista možemo pomoći najpotrebitijima te iz tog razloga rado sudjelujemo u projektima koji služe na dobrobit šire društvene zajednice, a posebice našim najmanjima.

Zajedno s našom matičnom tvrtkom MEDiLAB pomogli smo rad udruge Palčić darovavši iznos od 100 tisuća kuna za nabavu prijeko potrebnog inkubatora. Također, podržali smo donacijama u iznosu od 75 tisuća kuna rad Domova za nezbrinutu djecu te humanitarnu akciju Karitasa Zagrebačke nadbiskupije „Da život imaju!“ koja je za cilj imala izgradnju kuće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji po završetku srednje škole te nakon navršene 21. godine ako studiraju, moraju napustiti domove sustava socijalne skrbi ili udomiteljske obitelji u kojima su do tada živjeli.

Razvidno je da smo kao tvrtka odlučili donacije usmjeriti gotovo isključivo na projekte vezane za djecu, međutim prepoznajemo i podržavamo i nepredvidive situacije s pogubnim posljedicama kao što bila borba s poplavama u Slavoniji.

cta image

Najčešća pitanja

Imate pitanje? Provjerite bazu najčešćih pitanja o našim proizvodima i uslugama.

Saznaj više