Novosti

Donosimo na tržište dugo očekivanu inzulinsku pumpu Omipod Dash System

article image

Novost

listopad 16, 2020 11:17

S velikim zadovoljstvom potvrđujemo dolazak inzulinske pumpe odnosno sustava za upravljanje isporukom inzulina „Omnipod Dash System“ na naše tržište, u studenom 2020. godine.

Višemjesečne pripreme koje su protekle uz veliku podršku i pomoć našeg partnera, renomiranog svjetskog proizvođača Omnipod Dash inzulinskih pumpi, tvrtke Insulet, privedene su kraju te uskoro očekujemo plasiranje proizvoda na tržište. Obzirom na popularnost ove inzulinske pumpe među korisnicima diljem svijeta, vjerujemo kako će ona isto tako oduševiti i korisnike u Hrvatskoj.

Omnipod Dash osmišljen je i dizajniran kako bi maksimalno pojednostavio život oboljelima od šećerne bolesti, na terapiji inzulinom. Omnipod DASH jednostavan je i diskretan, a sastoji se od samo dva osnovna dijela: vodonepropusnog uređaja bez katetera Pod i uređaja za regulaciju šećerne bolesti sa dodirnim zaslonom, poznatog kao PDM. Uređaj može osigurati do 72 sata kontinuirane isporuke inzulina. Sadrži malu, fleksibilnu kanilu koja se automatski umeće te ju korisnik nikad neće vidjeti i jedva će ju osjetiti. Uređaj Pod se može nositi na bilo kojem mjestu gdje se obično ubrizgava inzulin i oslobađa od svakodnevnih injekcija i cjevčica te kompromisa prilikom odabira odjeće. Omogućuje neprekinutu isporuku bazalnog inzulina čak i tijekom omiljenih aktivnosti.

Više informacija možete saznati putem MEDILAB ONE korisničke službe pozivom na broj telefona: 0800 900 889 te putem e-mail adrese: Omnipod-HR@medilabOne.com.

Također, pratite našu web stranicu na kojoj će uskoro biti objavljene detaljne informacije o ovom vrhunskom proizvodu.

cta image

Najčešća pitanja

Imate pitanje? Provjerite bazu najčešćih pitanja o našim proizvodima i uslugama.

Saznaj više