Novosti

Na Hrvatski dan šećerne bolesti započela je kampanja Dijabetes je lakši uz dobar tim!

article image

Novost

lipanj 15, 2022 09:51

 

     Iznimno smo ponosni na naše sudjelovanje u obilježavanju Hrvatskog dana šećerne bolesti 14.05. na zagrebačkom Bundeku i Maksimiru, te gradovima diljem Lijepe naše. HSDU sa lokalnim članicama i ZDD ponovno su pokazali izuzetan trud i brigu za osobe oboljele od šećerne bolesti, a entuzijazam kojim su obilježili svoj dan privukao je veliku pažnju javnosti.

 

Sudionici događanja imali su priliku u organiziranoj šetnji saznati od dijabetologa što ih zanima u svezi šećerne bolesti, a oni malo hrabriji mogli su provjeriti razinu glukoze u krvi pomoću test senzora CONTOUR®NEXT.

 

Naš glukometar CONTOUR®NEXT na jednostavan i pametan način olakšava vođenje evidencije razina šećera u krvi, dok svojim intuitivnim sučeljem kodiranim bojama potpoma­že brzo i efikasno očitavanje rezultata mjerenja čak i starijim građanima, kao i osobama oštećena vida.

 

Svi oni koji žive s dijabetesom, znaju da je lakše nositi se s nji­me uz potporu najbliskijih osoba, odnosno obitelji. Oni su ti koji prvi primijete nepoželjne simptome bolesti i prvi će biti tu kad zatreba pomoć. Zato često preuzimaju uloge raznih stručnjaka: nekad su posvećeni kuhari, ponekad strogi osobni treneri, a nekad i nutricionisti koji budnim okom prate da ne posegnete za zabranjenom namirnicom.

 

Direktorica tvrtke MEDILAB ONE Martiana Džepina posebno je napomenula:

Svjesni da briga o zdravlju zahtijeva mjeru i uravnoteženost koje ponekad nije jednostavno postići, naše je nastojanje podržati osobe sa šećernom bolesti u tome koliko je u našoj mogućnosti. Stoga smo povodom prvog Hrvatskog dana šećerne bolesti odlučili omogućiti svim osobama sa šećernom bolešću da se proaktivno osvrnu na svoje zdravlje, postignu što bolju regulaciju bolesti i dalje pozitivno gledaju u budućnost“, rekla je mr.sc. Martiana Džepina, direktorica tvrtke Medilab One.

cta image

Najčešća pitanja

Imate pitanje? Provjerite bazu najčešćih pitanja o našim proizvodima i uslugama.

Saznaj više