Novosti

Novost na tržištu - EnteroSatys

article image

Novost

lipanj 15, 2022 08:12

Tvrtka MEDILAB ONE vodeća je na ovim prostorima u segmentu samokontrole kroničnih bolesti. Kao partner francuske tvrtke TargEDys, između ostalih proizvoda koje imamo u asortimanu, na hrvatsko tržište donosimo novi inovativni proizvod EnteroSatys®.

EnteroSatys® je dodatak prehrani temeljen na novoj generaciji Hafnia alvei HA4597 probiotika

 

Novo, prirodno, sigurno i učinkovito rješenje za regulaciju apetita. Osvojio je nekoliko nagrada - uključujući međunarodno priznatu nagradu NutraIngredients za najbolji probiotik 2021. godine.

EnteroSatys® je probiotik najnovije generacije za regulaciju apetita. Svrstavamo ga u „Precision probiotike“. To su probiotici koji imaju jasno opisan mehanizam djelovanja, a učinkovitost je potkrijepljena studijama. U kliničkoj studiji, nakon 3 mjeseca suplementacije i malog kalorijskog ograničenja, gubitak težine bio je u prosjeku 3,6%, U anketi potrošača, u kojoj sudionici nisu posebno slijedili dijetu za mršavljenje, gubitak težine bio je sličan, s prosječnim gubitkom težine od 2,97%.

 

KOME PREPORUČITI ENTEROSATYS®?

Ciljna skupina su osobe s prekomjernom tjelesnom težinom. Isto tako, važno je napomenuti da proizvod EnteroSatys® možete proširiti i na pretile osobe koje žele prirodan proizvod bez nuspojava i kontraindikacija. S obzirom na rezultate kliničke studije preporučamo korištenje EnteroSatysa® od minimalno 3 mjeseca (3 kutije)

 

MEHANIZAM DJELOVANJA

Mehanizam djelovanja EnteroSatysa® temelji se na proteinu zvanom ClpB, koji zbog svoje slične strukture  djeluje kao molekularni mimetik alpha-MSH hormona – aktiviranjem njegovih receptora djeluje na regulaciju apetita.

 

NAČIN UZIMANJA

Jedna kapsula uz doručak i jedna kapsula uz ručak. Ukupno dvije kapsule dnevno.

 

PAKIRANJE

EnteroSatys® kapsule su tvrde želatinske bezbojne kapsule, ispunjene bijelim praškom.

60 kapsula u bijeloj plastičnoj bočici sa sigurnosnim zatvaračem, u kutiji.

 

cta image

Najčešća pitanja

Imate pitanje? Provjerite bazu najčešćih pitanja o našim proizvodima i uslugama.

Saznaj više