Novosti

Vodimo primjerom

article image

Društvena odgovornost

kolovoz 12, 2020 08:32

MEDILAB ONE je još kao dio matične tvrtke MEDiLAB sudjelovao i poticao razne akcije koje su imale za cilj pomoći najosjetljivijim članovima društva, a te vrijednosti njegujemo, rado ih iniciramo te se u njih s entuzijazmom uključujemo i danas. 

Smatramo da kao vodeća tvrtka na tržištu u našem segmentu poslovanja, osim poslovnom izvrsnošću, primjer trebamo davati i poticanjem razvoja svijesti o zajedništvu i podršci te pomaganja onima kojima je to najpotrebnije.

Jedna od prvih akcija u koje smo se uključili zajedno s našom matičnom tvrtkom MEDiLAB i u kojoj smo niz godina sudjelovali, bila je podrška radu humanitarne udruge „RTL pomaže djeci“. Tada smo donacijama do 100 tisuća kuna godišnje podržali projekte koji su osiguravali bolje uvjete za naše najmanje kao što su Dječja klinika u Zagrebu, odnosno Udruga Debra, koja skrbi o djeci oboljeloj od bulozne epidermolize (djeca leptiri). Osim toga podržali smo donacijom i dovršenje kuće za autističnu djecu, rekonstrukciju igrališta za slabovidnu i slijepu djecu te sudjelovanje 5000 djece školskog uzrasta u ljetnim kampovima zdravlja. 

Vjerujemo da su sva donirana sredstva stigla upravo tamo gdje su najpotrebnija. 

cta image

Najčešća pitanja

Imate pitanje? Provjerite bazu najčešćih pitanja o našim proizvodima i uslugama.

Saznaj više